skip to Main Content
www.knytaslips.se - Allt om att knyta slips

Alla slipsknutar – hitta din favorit slipsknut

Här hittar du alla olika slipsknutar som finns på knytaslips.se. Titta på alla olika slipsknutar och läs ett kort utdrag om dem. Klicka sedan på din favorit slipsknut för att se instruktioner eller video för just den slipsknuten. Här kommer du också kunna se alla nya slipsknutar som läggs till på siten.

Bild på slipsknuten halv windsor

Halv windsor

Halv-Windsor är en av de fyra klassiska slipsknutarna, om en man säger att han kan fler än en slipsknut så är det antagligen denna som är nummer två. Den är helt symetrisk med en siluett av en liksidig triangel och den är av mellanstorlek. Passar alltid!

Bild på slipsknuten halv windsor

Windsor

Windsor är antagligen den mest kända slipsknuten men det är vanligare att man kan knyta halv-windsor slipsknuten. Ibland kallas denna slipsknut för dubbel Windsor, men det är felaktigt, någon sådan finns inte utan det är Halv Windsor och Windsor.

Bild på slipsknuten hanover

Hanover

Det här är en lite knepigare knut än många av de andra, det krävs flera rörelser för att få till den här knuten. Det är en direkt förlängning av den Orientaliska och Halv Windsor knuten. Hanoverknuten är en rörelse större än Windsor knuten.

Back To Top